Modern webdesign

Kies voor een modern webdesign bij Defero en krijg meer bezoekers!

                                        

                                           Kies je eigen moderne webdesign, of laat er een op maat maken!

Bij Defero kan jij webdesign inspiratie opdoen. Wij maken templates voor coaches waar je uit kan kiezen. Maar maatwerk is ook mogelijk bij ons. Al 17 jaar hebben wij ervaring met het maken van websites. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en online marketing. In ons eigen CMS systeem; Web Made Easy, maken wij onze templates en jouw CMS website.

Onze templates zijn speciaal ontworpen voor coaches, trainers en online kennisgevers. Je kunt bij ons kiezen voor een template die bij jou past of voor een website op maat waar we al jouw wensen kunnen toepassen zodat jij een unieke website krijgt.

Wij maken voor jouw een moderne website lay-out

Moderne website lay-out

Ben je als coach opzoek naar een moderne website lay-out? Bij Defero weten we precies wat er op een coaching website moet komen te staan. Laten we beginnen bij de ‘’Over mij” pagina. Deze pagina is één van de belangrijkste pagina’s. Als boezoeker wil je weten wat voor coach je kan verwachten, wat de doelgroep is en hoe de coach te werk gaat.
Je vertelt over wie je bent en hoe je de klanten helpt met hun problemen. Daarnaast is een pagina met recensies van klanten erg belangrijk. Potentiële klanten komen er zo achter wat ze kunnen verwachten.

Blogs op jouw coaching website kunnen ook erg effectief werken. Mensen die opzoek zijn naar een coach willen geholpen worden en dat kan op verschillende manieren, ook door middel van een blog. Wanneer bezoekers op jouw website komen en ze willen een gesprek, moeten ze zich ergens aanmelden. Daarvoor is een formulier op de website erg handig.

Een goede webdesign lay out waar over nagedacht is
meer bezoekers door een nieuw webdesign bij Defero

Voordelen van een nieuw webdesign!

Meer bezoekers door een nieuw webdesign!

Een nieuw webdesign heeft verschillende voordelen. Het is ten eerste nieuw dus het design is veel moderner, daarnaast veel aantrekkelijker en beter vindbaar. Een nieuwe website zet bezoekers sneller om naar klanten. Ook heeft een nieuwe website meer relevante content. Ten slotte wordt er bij een moderne website meteen rekening gehouden met de SEO. Dit word meteen goed gedaan zodat je in je eigen woonplaats gevonden wordt! Een nieuw webdesign is bij Defero ook nog eens goedkoop!

mobiel-vriendelijke websites is een grote trend

Welke trends kan je in een modern webdesign zien?

4 trends die je in een modern webdesign kan verwachten

Een van de belangrijkste trends van een modern webdesign is toch wel het mobiel vriendelijk maken van jouw website. Tegenwoordig worden er veel meer zoekopdrachten gedaan via de smartphone. Wist je dat we bij Defero een eigen CMS systeem gebruiken waarbij alle websites mobiel vriendelijk zijn?!

  • Niet meer klikken maar scrollen:
    Er bestaan steeds meer one-pager websites. Het woord zegt het eigenlijk al. Het is een website met één pagina waarbij je alleen kan scrollen. Dit is voor bijvoorbeeld beginnende coaches erg handig en minder duur dan een normale website.

  • Groter en uniek lettertype gebruik:
    Er wordt meer gebruik gemaakt van aparte lettertypes op websites. Op deze manier vallen belangrijke woorden of titels makkelijker op. Zo krijg je ook een mooie huisstijl in je webdesign.

  • Een hamburgermenu:
    Een hamburgermenu zijn de 3 streepjes bovenin je beeld. Dit hamburgermenu in je website zorgt voor meer ruimte en minder afleiding. Je kan vanuit daar meteen kiezen waar je heen wilt i.p.v. de beperkte opties in een normaal menu.

  • Card design:
    Een card is meestal een vierkant of rechthoekig stukje content. Op deze card kunnen mensen klikken waardoor ze worden gestuurd naar een volgende pagina met meer informatie.

Verouderde website

Laat bij Defero een nieuwe maken!

Heb jij een verouderde website? En staat er veel te veel tekst op jouw website? Laat bij ons een nieuwe maken. Wij ontwerpen voor jou een nieuwe moderne website die jij jaren kan gebruiken en die nooit verouderd. Een goede inhoud die bepaald wordt op wie jij bent als coach en wat je doet. Neem contact met ons op!

uitleg website maken

Het is onze passie om jou te laten schitteren!

Volg ons ook op social media

© Defero 2019 - Webdesign: Defero
Privacy statement