Vraag en antwoord

CMS Systeem

Welk beheersysteem krijg ik bij mijn website?

Mooie website laten maken door Web Made Easy

Web Made Easy is ons super eenvoudige website beheer systeem. Dankzij dit CMS (content management systeem) kan je nu zelf jouw website voorzien van nieuwe content (= inhoud).

Zo kan je op elk moment o.a. zelf jouw teksten wijzigenfoto’s toevoegen, en video’s op jouw website plaatsen. Stel je hebt bijvoorbeeld een nieuwe aanbieding. Met Web Made Easy plaats je deze aanbieding eenvoudig op de home pagina van jouw website om zo jouw website bezoekers elke keer te voorzien van actuele informatie.

Wat kan ik allemaal zelf aanpassen?

Voordelige website laten maken bij Web Made Easy

Onbeperkte ontwerp mogelijkheden! Met Web Made Easy kan je niet alleen de inhoud van jouw website wijzigen, je kunt met Web Made Easy ook het ontwerp wijzigen en nieuwe elementen toevoegen. Met behulp van tientallen basis elementen die je eenvoudig jouw website pagina in sleept kan je makkelijk nieuwe portfolio’sfoto-galleriesformulierensocial-media, sliders, headers en andere elementen toevoegen aan jouw Web Made Easy website. 
Tegelijk kan je ook de kleuren aanpassen, achtergrond afbeeldingen instellen, weblinks toevoegen naar andere pagina’s of websites. Kortom, met Web Made Easy beschik je over onbeperkte ontwerp mogelijkheden voor jouw website. Benieuwd wat al onze mogelijkheden zijn? Kijk op onze "mogelijkheden" pagina.

DESIGN EN VORMGEVING

Wat zit er bij mijn website inbegrepen?

website geschikt voor mobiel maandelijks betalen
  • Webdesign
  • Gratis domeinnaam
  • Premium SSD hosting
  • Zakelijke E-mail + webmail
  • 24/7 Server Back-ups
  • Eenvoudig beheer systeem
  • Gratis servicedesk
  • Systeem Updates; wij blijven de techniek achter jouw website updaten. Je beschikt hierdoor altijd direct over de nieuwste mogelijkheden, blijft jouw website Google compatible en verouderd het technische systeem nooit.

Kan ik mijn eigen domeinnaam houden?

Een eigen domeinnaam krijg je bij Web Made Easy

Ja! Als je al een domeinnaam hebt zullen wij deze voor jou verhuizen naar onze servers. Heb je nog geen domeinnaam dan kunnnen wij deze voor jou registreren. De hieraan verbonden kosten vallen onder de service prijzen. 

De domein extensies die hiervoor in aanmerking komen zijn: .nl, .org, .be & .com

Heb je een andere domein extensie neem dan even contact met ons op over de mogelijke meerkosten die daaraan verbonden kunnen zijn.

Kan ik mijn eigen foto's gebruiken?

Foto's plaatsen op je website is Easy met Web Made Easy

Ja! Je kunt al jouw eigen foto's eenvoudig toevoegen aan jouw website. 

Deze foto's kan je beheren in een online gallerij. Door in deze gallerij te klikken op toevoegen kom je automatisch op jouw eigen computer vanwaar je de foto's kunt selecteren die je wilt uploaden.

Ik heb nog geen logo en huisstijl

website ontwerp maken

Geen probleem! Kies voor een pakket waarbij er ook een logo en huisstijl voor jou wordt gemaakt. Onze ontwerpers maken dan een professioneel logo en huisstijl tegen een goede prijs. Klik hier voor meer informatie!

SERVICE / HOSTING

Hoe snel zijn de websites?

Alle websites van Web Made Easy zijn inclusief premium SSD hosting

De kwaliteit en snelheid van de servers van jouw hosting partij zijn mede bepalend voor jouw resultaten in de zoekmachines. Met onze premium SSD hosting ben je ervan verzekerd dat jouw website super snel geladen en zichtbaar wordt.

SEO & VINDBAARHEID

Wordt mijn website goed gevonden in Google?

bovenaan in google met seo

Wil jij graag gezien worden? Om hoger te komen in de zoekresultaten van Google is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe inhoud op jouw website plaatst. Google kijkt naar relevante content (=inhoud) op jouw website om de zoekopdrachten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Een manier waarmee je dat in Web Made Easy makkelijk kunt doen is door het regelmatig plaatsen van nieuws of het schrijven van een artikel.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website zijn?

beter gevonden worden in google zoekresultaten

Ja! Een website heeft als doel om bezoekers te informeren en daarbij actie te laten ondernemen. Hoe weet je nou hoe jouw website scoort en hoeveel bezoekers of dat jouw website trekt?

Google heeft een tool waarmee al deze zaken en meer te analyseren zijn zodat je jouw website optimaal kunt inrichten. Deze tool heet Google analytics en wij zorgen ervoor dat deze tool correct op jouw website wordt geïnstalleerd zodat je jouw statistieken altijd kunt bekijken.

Zo kan je precies analyseren welke pagina's het meest bezocht worden en hoe lang. Aan de hand hiervan kan je de pagina's aanpassen om jouw bezoekers nog beter te kunnen voorzien in hun informatie behoefte.

ONZE WERKWIJZE

Hoe gaan het in zijn werk?

Web Made Easy ontwerpt websites inclusief onderhoud! compleet ontzorgd op het internet

Bij Web Made Easy werken we met vier stappen. In de eerste stap kan je uit een template kiezen. Wanneer je weet welke template je wilt, vul je het aanvraag formulier in met jouw specifieke website wensen. Het aanvraag formulier kan je vinden op de pagina van de templates. Wanneer je het aanvraag formulier hebt ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. Je levert jouw logo, foto's en teksten aan, wij maken de website en lanceren die.

Wat als de website niet aan mijn verwachtingen voldoet?

website laten maken zonder risico's

Bij Web Made Easy zit je nergens aan vast. Wij willen dat jij als klant 100% tevreden bent over jouw website en onze service die wij daarbij bieden. Mocht je niet tevreden zijn dan horen wij dat graag. Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om je tevreden te stellen. Mochten wij onverhoopt niet aan jouw wensen kunnen voldoen dan ben je op geen enkele manier aan ons gebonden. Je kunt ten allen tijde jouw website verhuizen naar een andere provider. De website en jouw domeinnaam zijn jouw eigendom en je bent vrij om te staan en te gaan waar je wilt.

Moet ik een service kiezen?

Mooie website laten maken door Web Made Easy

Ja. Elke service heeft standaard een domeinnaam, hosting, back-up, updates en zakelijke e-mail. Daarbij moet je kiezen of je zelf het onderhoud aan jouw website doet of dat wij het voor jou doen. Je kiest dus de service die het beste bij jou past.

HEB JE ANDERE VRAGEN? 

Bel 085- 2080 705
Wij helpen je graag verder!

Het is onze passie om jou te laten schitteren!

Volg ons ook op social media

© Defero 2019 - Webdesign: Defero
Privacy statement