GROEI IN JE RESULTAAT!

Geïnteresseerd in meer klanten in minder tijd en met minder stress? Voorkom valkuilen en ontdek de mogelijkheden uit ervaring!

      

       


zoekmachine optimalisatie (seo)

Hoe wordt jij beter gevonden in Google?

gebruik de tips voor de beste linkbuilding

Linkbuilding voor betere vindbaarheid!

Wanneer linkbuilding veel en op de goede manier is toegepast op jouw website wordt je dus beter gevonden. Linkbuilding kan de vindbaarheid van jouw website verbeteren, waardoor je meer klanten kan krijgen en dat zorgt voor stijging van de omzet.

Lees meer
de html titel staat bovenaan de pagina

Goede SEO titels schrijven

Goede SEO titels zorgen voor een goede optimalisatie van jouw website. Daarbij is een goede meta titel en omschrijving ook goed. Met goede SEO titels wordt jouw pagina compleet!

Lees meer
Linken van een website naar je eigen website

Backlinks met succes!

Backlinks, wat zijn dat nou eigenlijk? Backlinks zijn links die vanaf een andere website naar jouw website verwijzen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw backlinks een succes worden?

Lees meer
Hoger en beter gevonden worden in Google door SEA & SEO

Het verschil tussen SEA & SEO

Bedrijven die op het internet actief zijn kunnen om de termen SEA en SEO niet meer heen. Het doel van SEO en SEA zijn hetzelfde, namelijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van de zoekmachine te komen. Maar wat houdt het nou eigenlijk in?

Lees meer
Een landingspagina is een losse webpagina waar bezoekers op terecht komen via een externe of interne link

Creëer de perfecte landingspagina!

Een landingspagina wordt nog het meest gebruikt om de aankoop te bevorderen. Het is een losse webpagina waar bezoekers op terecht komen via een link. Maar hoe creëer je nou de perfecte landingspagina?

Lees meer
optimaliseer jouw website om beter in google gevonden te worden

Wil jij ook beter scoren in Google in jouw woonplaats?

In Google bovenaan in jouw eigen woonplaats? Dat bereik je op deze manier! Als jouw bedrijf hoofdzakelijk lokaal haar klanten heeft dan is het niet nodig om in heel Nederland goed gevonden te worden in Google. Om lokaal bekend te worden en bovenaan te staan in de zoekresultaten...

Lees meer
Google bedrijfspagina en SEO?

Leer hoe je in 5 simpele stappen hoog in Google scoort

Een professionele website is de eerste stap naar meer bezoekers en klanten. Maar met een professionele website alleen kom je er nog niet. Iedereen wil natuurlijk dat zijn website het beste wordt gevonden in Google... maar hoe doe je dit nou precies?

Lees meer
Jouw website optimaliseren met deze 25 tips

Jouw website optimaliseren met deze 25 tips

Als je jouw bedrijf wilt laten groeien is het belangrijk om goed gevonden te worden op internet. Zeker in deze tijd waar iedereen urenlang te vinden is op social media. Klanten en Google moeten jouw website goed kunnen vinden en daarvoor heb je een goede SEO nodig.

Lees meer
Gratis adverteren in Google,doe het!

Gratis adverteren in Google

'Google mijn bedrijf' is een gratis service van Google waarmee je beter gevonden kan worden in zowel Google zoeken, Google Maps en Google+. Als jij ook zo'n advertentie wilt voor jouw bedrijf, moet je jezelf aanmelden bij Google mijn bedrijf.

Lees meer
seo-optimalisatie-homepagina-computerhulp-doorn

Weet op welke zoekwoorden je het meest gevonden wordt

"Wat zijn nou de beste zoekwoorden voor mijn website?" Deze vraag heb jij jezelf waarschijnlijk wel eens gesteld. Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen die je kunt gebruiken om deze vraag te beantwoorden, maar deze kosten vaak geld, of geven niet het ultieme resultaat.

Lees meer
Wat is Google Rankbrain?

Ben jij klaar voor Google rankbrain?

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine op het web in Nederland. Daarom is het zo belangrijk om gevonden te worden in Google en mee te gaan met de ontwikkelingen die Google ondergaat. De toekomst van Google is Rankbrain. Maar wat is het?..

Lees meer
do and don'ts SEO

De 14 dont's bij SEO

Iedereen zegt iets anders op het gebied van SEO. Maar wat vorig jaar nog werkte is vandaag de dag onbruikbaar. En sommige technieken hebben nooit gewerkt.

Lees meer

social media

Laat social media jouw bedrijf ondersteunen

youtube video maken

Adverteer naast jouw website op Youtube!

Met een video op YouTube wordt je sneller gevonden dan met een website tussen de miljoenen andere websites. Met een Youtube kanaal heb je naast jouw website een tweede promotie kanaal. 

Lees meer
Op IGTV langere advertenties maken of vertellenover uw bedrijf

Stories zijn de nieuwe manier van promotie op social media!

Instagram en Facebook stories zijn tegenwoordig heel populair. Het is de nieuwe manier van social media promotie. Met social media stories kan je jouw bezoekersaantal verhogen. 

Lees meer
De meest groeiende social netwerk in Nederland!

Hoe kan je Instagram zakelijk optimaal gebruiken?

Instagram is het meest groeiende social media netwerk in Nederland. Door een zakelijk Instagramaccount kan je jouw zichtbaarheid, naamsbekendheid en bereik vergoten en verbeteren. 

Lees meer

Jouw business laten groeien, gebruik Social Media!

Social media heeft veel veranderd de afgelopen jaren. Zonder sociale netwerken en blogs kunnen we niet meer. Maar hoe gebruik je social media het beste om jouw business te laten groeien?

Lees meer
zorg dat je weet waar jouw doelgroep zit en benader ze

Hoe werkt Google Communities?

Via Google+ kun je gemakkelijk mensen vinden met dezelfde interesses. Communities worden steeds populairder en het is een goede manier om jouw volgers aan je te binden. 

Lees meer
Zitten jouw klanten op LinkedIn? Dan doe je er verstandig aan om ook als bedrijf aanwezig te zijn op LinkedIn

De voordelen van een bedrijfspagina op LinkedIn

LinkedIn is een gratis online social netwerk dat zich vooral richt op vakmensen. Zitten jouw klanten op LinkedIn? Dan doen je er verstandig aan om ook als bedrijf aanwezig te zijn op LinkedIn.

Lees meer
google-mijn-bedrijf-is-een-gratis-service-van-google-waarmee-je-beter-gevonden-kan-worden-in-google

Hoe maak je een Facebook bedrijfspagina?

Facebook is ideaal om jouw bedrijf te promoten. Alleen hoe pak je dat aan? Door een bedrijfspagina voor jouw bedrijf te maken. Maar hoe doe je dat? Wij laten het jou zien...

Lees meer
Hoe doet jouw bedrijf content marketing goed?

Hoe doe je content marketing goed?

Steeds meer bedrijven doen aan content marketing. Ze plaatsen interessante content op hun website en promoten dat op social media. Op deze manier krijgen ze meer bezoekers op hun websites die ook terugkomen...

Lees meer
4 tips om jouw facebook pagina te helpen.

4 Facebook tips die jou kunnen helpen

We hebben het al een keer gehad over hoe je meer klanten kunt krijgen door social media. Daar hebben we het kort gehad over Facebook. Maar Facebook kan nog meer. Daarom wil ik het met je hebben over Facebook, wat je er mee kunt en hoe het jouw bedrijf kan helpen.

Lees meer
5 tips om jouw twitter te helpen

5 Twitter tips die jou kunnen helpen

Met 2,6 miljoen gebruikers in Nederland waarvan 900.000 dagelijks twittert is het een van de meest gebruikte social media. Maar hoe kunnen die korte berichten je helpen om jouw bedrijf te promoten?

Lees meer

Meer klanten KRIJGEN

Hoe krijg jij meer klanten/bezoekers?

DE ROUTE DOOR DE WEBSITE NAAR HET EINDPUNT

In de online content wereld wordt het woord conversie vaak gebruikt. Conversie betekent: De bezoeker tot een online aankoop bewegen. Het is de bedoeling dat de bezoeker actie gaat ondernemen wanneer hij of zij op jouw website klikt. Maar hoe krijg je een hogere conversie?

Lees meer
Richt de inhoud van jouw blog niet alleen op Google maar op jouw doelgroep

HOE ZORG JE ERVOOR DAT LEZERS SNELLER GEÏNTERESSEERD ZIJN?

Wanneer je je blog schrijft om alleen meer bezoekers te krijgen ga je niet gericht voor de klant schrijven, maar schrijf je meer voor jezelf. Denk eraan dat je doel niet alleen meer klanten krijgen is maar ook het helpen van bezoekers.

Lees meer
Nieuwe klanten is krijgen is moeilijker dan de al klanten te houden

Loyaliteit ontwikkelen bij klanten!

Voor een succesvolle business heb je een basis nodig van klanten die keer op keer bij jou terugkomen. Het is een goede reden om jouw bestaande klanten gelukkig te houden.

Lees meer
Klaar voor meer abonnees op je nieuwsbrief

Klaar voor meer abonnees op jouw nieuwsbrief?!

E-mailmarketing is een belangrijke manier om meer klanten te genereren. Een goede nieuwsbrief kan jou daar perfect bij helpen. Maar hoe zorg je nou voor meer inschrijvingen op jouw nieuwsbrief?

Lees meer
Hoe krijg je meer klanten uit jouw netwerk?

Hoe krijg je klanten uit jouw netwerk?

Wij willen jou helpen om meer mensen over jouw bedrijf te laten praten zodat je ook meer doorverwezen klanten krijgt. Daarvoor hebben wij 7 tips voor jou. Volg deze tips en je zult zien dat je meer doorverwezen kanten zult krijgen...

Lees meer
Hoe gebruik je social media voor meer klanten?

Hoe gebruik je social media voor meer klanten?

Om bezoekers jouw professionaliteit te laten zien, te informeren en tot klanten om te zetten, moeten ze wel eerst op jouw website komen. Daarom hebben we het in dit artikel over hoe je bezoekers op jouw website krijgt via social media.

Lees meer
7 eenvoudige tips voor meer klanten

7 Eenvoudige tips voor meer klanten

Iedere ondernemer wil het wel. Meer klanten. Maar soms lukt het niet echt om jouw klantenbestand groter te maken. Dit kan komen doordat mensen jou nog niet kennen of dat je de verkeerde doelgroep aanspreekt. Daarom hebben wij 7 tips voor jou om je op weg te helpen naar meer klanten.

Lees meer
Tips voor je e-mail marketing

De ultieme e-mail marketing strategie

Het is goedkoper om een bestaande klant nogmaals te laten bestellen, dan een nieuwe klant te werven. Hierbij hoef je slechts voor 2 dingen te zorgen...

Lees meer

Jouw website

Alles wat jij moet weten over en/of voor jouw website

Benieuwd wat een meertalige website voor jou kan betekenen?

In de meeste gevallen is het voor bedrijven van toegevoegde waarde om jouw website in meer talen te hebben. Het spreekt een grotere groep mensen aan en daarnaast vergroot het in veel gevallen jouw omzet.

Lees meer
Zoek gratis afbeeldingen en bewerk ze met deze tools!

Zoek professionele afbeeldingen en bewerk ze met deze tools!

Op zoek naar nieuwe beelden voor jouw website? Dan helpen wij je graag op weg. Lees hier alle ins and outs van het zoeken, bewerken en optimaliseren van nieuwe afbeeldingen.

Lees meer
Wil je zelf landingspagina's aanmaken in Web Made Easy

Stappenplan voor het maken van de perfecte landingspagina in Web Made Easy!

Wij willen je graag op weg helpen om jouw website zelf te kunnen optimaliseren voor de zoekmachines. Dankzij dit handige stappenplan kan je zelf in 3 stappen jouw landingspagina live plaatsen.

Lees meer
Maak nu een API Key aan voor Google Maps op je website.

Maak nu een API Key aan voor Google Maps op jouw website.

Om een Google Maps kaartje op jouw website te krijgen heb je een API Key nodig. Dit is een unieke code die je in jouw website moet zetten om toegang te krijgen van Google Maps. Lees hier alles over de API Key en hoe je deze kan aanmaken.

Lees meer
nieuwe avg wet komt eraan

De nieuwe AVG wet komt eraan. Wat gaat er voor jou veranderen?

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in. Veel organisaties maken zich al zorgen over de veranderingen in de nieuwe AVG wet. In dit artikel gaan we een paar veranderingen toelichten en de consequenties opnoemen die dit heeft voor jouw bedrijf.

Lees meer
Waar let je op als je een website laat maken

Waar let je op als je een website laat maken?

Je wilt een website laten bouwen, en bent op zoek naar een goed webdesign bedrijf. Zoekend op het internet vindt je er een heleboel. Waar let je op bij het selecteren van het bedrijf dat jouw website gaat maken?

Lees meer
10 regels om jou website te verbeteren

10 Regels om jouw website te verbeteren

Geeft jouw website niet het resultaat dat je graag zou willen zien? Dan zijn hier verschillende dingen die je kan doen om deze beter te maken.

Lees meer
Wel of niet een satelliet website laten maken?

Satelliet websites. Must have of een grote don't?

Misschien heb je er zelf al een. Een satelliet website. Maar is dat wel handig? Om deze vraag te beantwoorden ga ik het deze keer met jou hebben over wanneer het wel en wanneer het niet handig is om een extra website te beginnen.

Lees meer

Slim ondernemen

Ontdek hoe je met een paar kleine aanpassingen slimmer kan werken

gegevens makkelijk laten opslaan door uw klant

Jouw v-card als bijlage in de mail, via de telefoon en zelfs op jouw website!

Een V-Card is een bestandstype en standaard voor de uitwisseling van persoonsgegevens en vooral voor elektronische visitekaartjes. Met een V-card kan je contacten makkelijk opslaan en klanten behouden.

Lees meer
Is uw inspiratietank leeg? Lees deze blog om op idee├źn te komen!

Waar moet ik nou eigenlijk een blog over schrijven?

Ben je een beginnende blogger of is jouw inspiratietank op en is het moeilijk om geschikte onderwerpen te vinden om over te schrijven? Heb je jouw dag niet en is jouw creativiteit even weg? Dan helpen deze tips je om op ideeën te komen!

Lees meer
Wil je jouw zakelijke mail ook graag koppelen aan Gmail? Volg dan dit simpele stappenplan.

Ga voor gemak en koppel jouw zakelijke mail aan Gmail

Een zakelijk mailadres ziet er professioneel uit en is ook nog goed herkenbaar voor de klant. Wil je jouw zakelijke mail ook graag koppelen aan Gmail? Volg dan dit simpele stappenplan.

Lees meer
Ga voor vragen naar onze support desk

Stressloos online marketing

Het leven draait om relaties. Je moet kunnen genieten van jouw werk. Helaas blijft de stress van Financiën vaak een groot probleem. Hierom hebben wij een aantal tips om jouw marketing systeem te verbeteren. Daarmee zal je meer klanten, en dus een stabielere inkomstenstroom krijgen zodat je jou minder zorgen hoeft te maken over financiën...

Lees meer
Waarom moet je gaan beginnen  met bloggen

Wow, bloggen werkt echt!

Zijn blogs nog wel relevant? En waarom zou iemand nog beginnen met bloggen? In dit artikel staan een aantal redenen waarom bloggen voor jou en je onderneming relevant kan zijn.

Lees meer
Benieuwd hoe je gratis kan adverteren in Google?

TIP : Maak een Google account aan voor jouw bedrijf

Een Google account biedt vele mogelijkheden. Mogelijkheden die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf...

Lees meer
Hoe verkoopt jouw product zichzelf?

Hoe verkoopt jouw product zichzelf?

Wil je dat jouw product zichzelf verkoopt, zorg er dan voor dat jouw product zo opmerkelijk onderscheidend is dat mensen over jou en je product gaan praten. Wij hebben vijf punten opgesteld waar een opmerkelijk product aan moet voldoen.

Lees meer
Hoe werkt Mailchimp?

Hoe werkt Mailchimp?

We hebben het al een keer gehad over hoe je social media gebruikt voor meer klanten.
Daarin hadden we het over mailen van nieuwsbrieven. In dit artikel gaan we jou een manier laten zien waardoor het mailen simpeler word. MailChimp.

Lees meer
besteed je marketing budget zo goed mogelijk

Jouw marketingbudget op de juiste manier inzetten

Hoe kan je jouw marketingbudget nou het beste in zetten? Het is soms lastig kiezen, met zoveel kanalen waar je jouw geld aan uit kan geven. Wat is het belangrijkst, en wat verdient het om continu te worden voorzien van geld?

Lees meer
marketing automatiseren voor jouw bedrijf

Jouw marketing automatiseren

Automatisering kan van groot belang zijn voor jouw onderneming. Veel saaie en terugkomende taken kan je gemakkelijk automatiseren. Dit scheelt vaak een hoop tijd, en mogelijk geld...

Lees meer

Het is onze passie om jou te laten schitteren!

Volg ons ook op social media

© Defero 2019 - Webdesign: Defero
Privacy statement