reclamefolder met online bereik

Grafisch design voor unieke herkenning in flyers, folders, brochures en posters

                                        

                                           Wij adviseren je graag bij het bereiken van jouw publiek!

Flyer, folder of brochure laten maken

Wij adviseren je graag bij het bereiken van jouw publiek!

Wil jij een flyer of brochure? Er zit een verschil tussen beide reclamemiddelen. Een flyer is vaak een ongevouwen vel papier. Flyers zijn niet groter dan een A4 vel papier. Ze zijn vaak bedoeld om uit te delen, te versturen of om op te hangen. Wanneer je besluit de flyers op te hangen is het verstandig om ze aan één kant te bedrukken en in het geval van uitdelen of versturen is het beter om de flyer aan beide kanten te bedrukken, zodat mensen allebij de kanten kunnen lezen. Op deze manier kan er ook meer informatie op de flyer worden geplaatst. Een flyer is een goedkope manier van promotie om van mensen aandacht te vragen en te overtuigen om contact op te nemen.

Een brochure is net wat anders dan een flyer. Het is een mooiere en grotere vorm van een flyer. Ook heeft een brochure meerdere en dikkere pagina’s, ideaal voor een mooie product presentatie. Ook kunnen ze een inhoudsopgave en paginanummers bevatten. Het verschil tussen flyers en brochures is vooral de luxe. Brochures zijn bedoeld om te bewaren en nog een keer terug te lezen. Ze hebben wel hetzelfde doel: het overtuigen van mensen.

Kan je niet kiezen tussen een flyer of brochure? Wij denken graag met je mee en adviseren je op basis van een marketingplan!

Een ontwerp waar over nagedacht is!

Reclamefolder maken

Een ontwerp waar over nagedacht is!

Bij het ontwerp van een reclamefolder doorlopen we verschillende stappen. Er zijn veel dingen waar bij een folder maken over nagedacht moet worden. Denk aan de kleuren, afbeeldingen, vorm, de tekst en het lettertype. Al deze aspecten passen we aan naar jouw huisstijl, wensen en doel.

Ben jij misschien een coach die zich op tieners richt en hen wil aanspreken? Dan zullen de juiste afbeeldingen en kleuren die hun aandacht trekken in de folder worden verwerkt. Onze grafische ontwerpers maken een unieke reclamefolder! Wanneer de folder is ontworpen kan je via een social media campagne ervoor zorgen dat de doelgroep ook online bereikt wordt.

Reclamefolders drukken en online bereik

Defero geeft door jarenlange ervaring goed advies bij het laten maken van folders

Met 17 jaar ervaring ontwerpen wij unieke flyers, folders, brochures en posters. Wij nemen je mee in het proces van ontwerp tot eindrealisatie en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Voor verschillende klanten maken wij regelmatig nieuwe reclamefolders. Wanneer er eenmaal een uniek design is gemaakt kunnen we met een paar kleine aanpassingen een nieuw ontwerp realiseren. Handig als er nieuw drukwerk nodig is en het toch even vernieuwend moet zijn.

Een brochure of magazine die online wordt gemaakt en gedeeld is nog makkelijker aan te passen. Zo kunnen we precies meten hoe goed hij wordt bekeken door de doelgroep. Welke poducten of diensten zijn populair en welke hebben nog iets meer aandacht nodig?

Wil jij meer informatie over het laten ontwerpen van een (online) reclamefolder of brochure? Neem gerust contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden om voor jou de perfecte reclamefolder te maken.

Het is onze passie om jou te laten schitteren!

Volg ons ook op social media

© Defero 2019 - Webdesign: Defero
Privacy statement