Genuine School, de integrale onderwijsontwerpers

Genuine School

Defero is sinds begin 2012 betrokken geraakt en partner geworden van Genuine School. Genuine School is een onderwijs ontwerp bureau die scholen helpt om hun identiteit in kaart te brengen en deze vast te leggen in een identeitsbewijs.

Defero ontwikkelde o.a. de huisstijl en website voor Genuine School. Samen werd een plan voor een werkboek omgezet in de visuele realisatie daarvan en werd het drukwerk gemaakt.

Defero is actief betrokken bij de klanten van Genuine School, de iDentiteit van scholen word in ontwerp en design door defero vast gelegd in een identiteitsbewijs welke als drukwerk aan de scholen geleverd worden.

genuine school

Kars is een enthousiaste en vakbekwame designer. We zijn als Genuine School erg blij voor onze grafische vormgeving van website en drukwerk. Door zijn creatieve ingevingen worden we vaak verrast. Hij helpt ons met succes actief  om met mailingen goed in te spelen op de drijfveren van de doelgroep.

Ernst Ariaan | School Coach

contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie. Bel 085 - 2080 305 of stel jouw vraag per e-mail.

CONTACT FORMULIER

© Defero 2017 - Webdesign: Defero