Baltussen konservenfabriek B.V.

Baltussen konservenfabriek B.V. uit Driel

BALTUSSEN Konservenfabriek B.V. is in 1868 opgericht en is daarmee de oudste nog bestaande conservenfabriek in Nederland. In 1998 is het bedrijf verzelfstandigd, na eerst onderdeel te zijn geweest van Suikerunie.

In Driel produceren wij voor diverse branches en supermarkten meer dan 450 verschillende artikelen. Elke dag zetten wij met elkaar ons professioneel in voor kwaliteit en smaak. Wij kijken niet alleen naar het productieproces maar nemen de gehele bedrijfstak zeer serieus, van boer tot bord. De boer en teler zijn net zo belangrijk als de inkoper van de supermarkt en de consument.

Onze kernactiviteit ligt in het verwerken, aanbieden en leveren van groenten in glas. Hierbij zijn we afhankelijk van de oogsten en daarmee de seizoenen. Onze producten bestaan o.a. uit bonen, doperwten, wortelen, rode bieten, appelmoes, peulvruchten, rode kool, mais en diverse combinaties hiervan.

BALTUSSEN

Defero is een professionele partner om mee samen te werken. Van concept ontwikkeling en presentatie naar een prachtig eindproduct! Ik kan Defero van harte bij u aanbevelen!

Ruben Bringsken | CEO

contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie. Bel 085 - 2080 305 of stel jouw vraag per e-mail.

CONTACT FORMULIER

© Defero 2017 - Webdesign: Defero