Meetbaar resultaat

Bij Defero bieden wij jou het perfecte programma aan om jouw resultaat te meten!

      

       Meetbaar resultaat in de SEOcockpit

Een website bij Defero is meetbaar. Dat betekent dat we kunnen kijken naar hoe goed de website scoort in Google’s zoekresultaten. Dit doen we door middel van een platform. Dit platform heet: SEOcockpit. De SEOcockpit laat veel verschillende resultaten van jouw website zien. Het geeft bijvoorbeeld een zoekwoorden ranking aan. Dat betekent dat SEOcockpit de website haar positie laat zien als het gaat om zoekwoorden. En daarbij wordt gemeten hoe goed de website wordt gevonden door de zoekwoorden die toegevoegd zijn.

De SEOcockpit kan laten zien wat er in jouw website verbeterd moet worden zoals Meta instellingen, interne links, titels en nog veel meer. Waardoor je de SEO op jouw website nog meer kan optimaliseren.

SEOcockpit biedt ook nog analystics aan van jouw website. Dit zijn de algemene gegevens.

De SEO optimalisatie meten

De zoekmachine optimalisatie wordt dus gemeten in de SEOcockpit waar jij al kan inloggen voor 25 euro per maand. Dit is erg effectief voor jouw website omdat je al de verbeterpunten kunt vinden op het programma. En ook nog is super goedkoop

Met e-mail marketing kan er goed gemeten worden

E-mail marketing is ook een voorbeeld van meetbaar resultaat, waarbij je kan meten hoeveel klikken je hebt per e-mail en wat de ratio’s zijn van de e-mails die je verstuurd. Hierdoor weet jij of jouw conversie ook verhoogd. Hier zijn verschillende programma’s voor. Mailchimp is hier een voorbeeld van.

Wil je meer weten over e-mail marketing en hoe wij jou erbij kunnen helpen? KLIK HIER!

Bekijk hoe vaak jouw mail wordt geopend en hoe vaak er wordt doorgeklikt
Door onderzoek kan je zien of er resultaat is behaald

Meetbaar resultaat door onderzoek

Wij hebben door onderzoek te doen ook meetbaar resultaat. Bijvoorbeeld door het onderzoeken van een marketingmethode of het onderzoeken van welke SEO trends er op dit moment zijn. Na het uitzoeken van trends en ontwikkelingen passen wij die toe in onze website en onderzoeken of het resultaat heeft. Zo kan je kijken of het effect heeft op jouw marketing of website.

Andere marketing gerelateerde artikelen:

Het is onze passie om jou te laten schitteren!