Website maken ermelo

Trots op onze tevreden klanten!

Bertus uit: Den Helder

Maakt een prachtig product en let zeer goed op wat de klant wil uitstralen en dan de servies en klant vriendelijkheid. hier is echt de klant nog koning. Ga zo door, ik zal je promoten ook zonder de 100 euro beloning voor ieder aangeleverde klant.

www.innotechkramer.com

Aart en Greta uit: Putten

Erg blij met het resultaat en super tevreden over de mogelijkheden. Ziet er professioneel uit! Bedankt! Erg blij met het resultaat en super tevreden over de mogelijkheden. Ziet er professioneel uit! Bedankt!

www.vakantie-huis-veluwe.nl

Nora uit: Harderwijk

Web made easy heeft samen met mij gekeken wat ik wilde en daarvoor een schitterend ontwerp gemaakt. Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking, het persoonlijk advies en de deskundigheid. Ik beveel Web made easy zeker aan.

www.natuurkindcoaching.nl

Gert-Jan uit: Ermelo

Ik heb goede ervaring met dit professionele bedrijf. Onze huidige website is weer helemaal opgefrist en van deze tijd. Van offerte tot eindresultaat is de communicatie snel doeltreffend en optimaal geweest. Ik was eigenlijk van plan om zelf in mijn avond uren aan een nieuwe website te gaan werken, maar voor de scherpe prijs die geboden is ben ik voor het gemak gegaan. Gert-Jan Folkers

www.Fietsbeter.com

Daniel uit: Amersfoort

Deskundigen mensen
Gaan pas live wanneer jij 100% tevreden bent.
Erg blij met het resultaat.

You Leasesupport.nl

Bianca Uit: Arnhem

In het begin super goed meegedacht hoe mijn website eruit moet zien. Nu ben ik deze zelf aan het vullen en als ik ergens niet uitkom wordt ik op een vriendelijke en deskundige manier geholpen.
Kan niet wachten tot ik hem af heb en de website live ga zetten, ben benieuwd naar de reacties.

Colour2you.nl

Michel Uit: Hardinxveld-Giessendam

Geweldige samenwerking en vooral de ontspanning bij de leverancier als het even toch anders gaat. Meedenken en adviseren is zeer gaaf en helpt de klant ook om zaken anders te benaderen. Kortom zeer tevreden met het eindresultaat en hoe het traject is verlopen.

Efficiencypartners.nl

Maurice Uit: Alphen aan den Rijn

Kars van Web Made Easy is een geweldige persoonlijkheid. Luisteren, reageren, aanvulling ideeën voorstellen, creatieve oplossingen bedenken zijn kernwoorden die Kars typeren. Zeer betrouwbaar, hij komt zijn afspraken na en heeft voor ons bedrijf een hele mooie, professionele website gemaakt.

Ik zou iedereen aanbevelen om via Kars een website te laten maken en te onderhouden!

SANOS Rugzorg.nl

Corina uit: Hoevelaken

Met mijn website ben ik overgegaan naar het systeem van web made easy. De bestaande layout pastte compleet in dit systeem dus daar hoefde ik niet opnieuw over na te denken. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en bij te stellen. Een telefoontje is genoeg om hulp te krijgen. Kortom: ik ben helemaal tevreden! Bedankt!

Interaction4harmony.nl

Mark uit: Ermelo

Fijne samenwerking met Web Made Easy! korte lijntjes en direct contact. Voor mij een groot verschil met veel online aanbieders.
 

Film-ID.nl

Rene uit: Ermelo

Heel erg tevreden over onze nieuwe website.
Al mijn wensen voor de website zijn professioneel verwerkt en ook voor een super prijs!

Cafetaria de halte.nl

Henk uiT: Ede

Web made easy is geweldig voor mensen die een goede website willen hebben maar niet met programma taal willen stoeien om deze te realiseren. Web made easy werkt gemakkelijk en de services is goed. Kortom een geweldige mogelijkheid om een professionele website te hebben zonder al teveel kennis en zorgen. Een echte aanrader.

Stichting Kid 4 Ever.nl

Henrike Uit: Dordrecht

Ik heb het werken met Web Made Easy als bijzonder prettig ervaren. De kennis, snelheid en ervaring waren erg behulpzaam in het snel opzetten van de website. De communicatie was snel en eenvoudig. Ik vond het een prettige samenwerking.

Muzieknoot.nl

Erie uit: Pernis

Korte lijnen, snel contact en heldere uitleg en een mooi eindresultaat.
 

Slagerij verhagen.nl

Hakim uit: Amsterdam

Het is echt ongelofelijk mooi voor die prijs.
top bedrijf met zeer goede service en advies!!

Vriendelijke groet;
een zeer tevreden klant,
garratbeheer.nl

Garrat beheer.nl

Calmare Cosmetics B.V.

Onze ervaring met Web Made Easy is zeer prettig. De communicatie is snel en persoonlijk. Er wordt goed meegedacht en men krijgt hulp bij alle vragen.

Calmare Cosmetics B.V.

KLANT BEOORDELINGEN

Het is minstens zo belangrijk om te horen wat klanten over onze websites te zeggen hebben. Bekijk een selectie hieronder een lees meer op klantenvertellen.nl

KLANT BEOORDELINGEN

Google reviews

Het is minstens zo belangrijk om te horen wat klanten over onze websites te zeggen hebben. Bekijk een selectie hieronder een lees meer op Google reviews.nl

Het is minstens zo belangrijk om te horen wat klanten over onze websites te zeggen hebben. Bekijk een selectie hieronder een lees meer op Google reviews.nl

Google review van vijf sterren

Daniël Brinkman

Easy werd voor mij een website ge-made. Web Made Easy heeft verstand van zaken en gezorgd voor een goede ranking in Google; er wordt snel gereageerd op vragen en aanpassingen worden kundig doorgevoerd!

AFDA Administratie.nl
Google review van vijf sterren

Marie onderstal

Helemaal blij met het eind resultaat, super geholpen niets is teveel en er wordt geluisterd naar wat wij willen. Ziet er mooi en professioneel uit.
Zeker een aanrader!

ParacordDesign.nl
Google review van vijf sterren

Richard Schildkamp

Kan haast niet waar zijn dacht ik. En dat voor die prijs. Maar het is echt zo. 
Alles op je website toevoegen of deleten is echt super eenvoudig!
Zelfs ik kan het. En het is nog leuk om te doen ook.
Wij zijn enthousiast!

Google review van vier sterren

Jan Dirk Zaal

De bouwers hebben hun uiterste best gedaan om een mooie site te bouwen, en dat is gelukt. inclusief de huisstyle. Mooi.

Zeker een aanrader voor als je het niet zelf wilt of kan doen.

Graceunlimited.nl
Google review van vijf sterren

Chiela den toom

Super mooie website gemaakt die bij mijn wensen aansluit.
Ook is het fijn dat ik zelf de website kan beheren.
Ik ben geweldig geholpen iedere keer als ik contact zocht voor hulp.
Duidelijk en eenvoudig.

Google review van vijf sterren

Muziekgenoot Muziektherapie

Het contact verliep al vanaf het eerste begin prettig en helder. Het was vooral erg fijn dat Kars aanvoelde wat we nodig hadden en daar direct op anticipeerde. De site is snel en correct overgezet en bovenal, binnen 1 dag al op de eerste pagina van Google! Kortom, alle lof voor Web Made Easy!

Muziekgenoot.nl
Google review van vijf sterren

Calmare Cosmetics

Onze samenwerking met Web Made Easy ervaren wij als zeer prettig. Web Made Easy pakt alles snel op, is flexibel en denkt graag mee in mogelijkheden. De beheer software waarmee gewerkt wordt is zeer eenvoudig en spreekt voor zich. Vakkundigheid, geen onverwachte kosten en helder en eerlijk contact maken Web Made Easy een aanrader voor iedereen.

Calmare Cosmetics.nl
Google review van vijf sterren

Rene Arbon

Heel erg tevreden over onze nieuwe website!
Al mijn wensen voor de website zijn professioneel verwerkt en ook voor een super prijs!

Cafetaria de Halte.nl
Google review van vijf sterren

Erie Verhagen

Prettige samenwerking met Kars en een goede begeleiding bij de overstap van Hostnet naar SMART websites, zonder problemen!!
Professionele site die volledig voldoet aan onze verwachting. Zeker een aanrader!!

Slagerij Verhagen.nl
Google review van vijf sterren

Hans Brinkhuis

Kars heeft ons uitstekend geholpen bij de overgang naar SMART websites. We zijn ook bijzonder tevreden over SMART Websites en de snelle en plezierige begeleiding.

Het is onze passie om jou te laten schitteren!