Kars Zijlstra

aangenaam kennis te maken

Mogelijkheden waarin ik je kan aanvullen:

Operatoneel: Websites bouwen, DTP Capaciteit
Tactisch: SEO + Automatisering
Strategisch: Business meedenkend
Commercieel: Verkoop

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en vindt het heerlijk om mensen te leren kennen. Spreekt mijn profiel je aan om zakelijk eens verder te sparren? Neem contact met me op. 

Ik wens jou een stralende dag!

Kars Zijlstra

Portfolio

Creatieve denker

Een stukje geschiedenis en ervaring

Mijn naam is Kars Zijlstra. Ik ben de oprichter en eigenaar van Defero en de bedenker/ontwikkelaar van SMART online tools.

Van 2002 tot 2022 run ik Defero, wat in het Latijn "de boodschap overbrengen" betekent. Defero is een creatief bureau dat ondernemers en organisaties helpt met logo, huisstijl, drukwerk, websites en creatieve ideeën. In het verleden werkte ik met medewerkers en stagairs, wegens gezondheidsredenen heb ik een tijdje afstand moeten doen van mijn personeel. Gelukkig heeft het bedrijf zich kunnen continueren door de automatisering die ik heb doorgevoerd en door de inzet van virtuele assistenten.

Gelukkig heb ik nu weer de energie en de mogelijkheid om vol passie aan de slag te gaan. Ik merk dat mijn kracht ligt in samen ondernemen, vandaar dat ik nu graag wil werken als freelancer binnen teamverband.

Praktische creatieveling

Als creatieveling ben ik thuis in programma's als Illustrator, Indesign en Photoshop. Verder ben ik bekend met Google Analytics, Search console, Mailchimp en tal van andere online platformen in zowel creatieve en financi¨´ële als ook in organisatorische zin.

Mijn eigenschappen, talenten, karakter, waarden, lens en focus

Ik moedig mensen aan en neem ze mee in een creatief proces waarbij we samen bedenken en ontwikkelen. Ik heb een marktgerichte lens in mijn werk die ervoor zorgt dat ik continue bezig ben met een boodschap zo sterk mogelijk neer te zetten. Ik doe dit met veel passie en enthousisasme. Daarnaast kijk ik ook naar hoe de organisatie zo optimaal mogelijk ingericht kan worden in een proces. Geloof en levenskracht zijn de waarden die ik als persoon met me meeneem.

Mijn sterke punten

Ik ben een innemend persoon met een hoog aanpassingsvermogen. Ik ben sterk in communicatie en breng overtuigingskracht met me mee. Ik ben een enorme praktisch en creatief denker en ben actiegericht. Verder ben ik  competatief en neem van nature de leiding en zie hoe zaken moeten worden georganiseerd.

Mijn persoonlijke leven

Ik ben gelukkig getrouwd met Geesje. Wij hebben 4 kinderen tussen de 12 en 18 jaar. Ik ben avontuurlijk ingesteld, houdt van klimmen, fietsen en outdoor. Met vrienden houdt ik van goede gesprekken, drink ik graag een speciaal biertje of een lekkere wijn. Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging en mag vanuit die visie zo nu en dan coachen en motiverend spreken.

Nieuwsgierig geworden?

Ik ben opzoek naar een opdrachtgever waar ik waarde kan toevoegen als persoon, waarde in het team en  bij voorkeur ook maatschappelijke impact mag hebben.

Klinkt dit als een match voor jou die wilt onderzoeken? Neem dan contact op, ik kom graag langs om kennis te maken en jouw verhaal te horen.

Vul het formulier in of bel direct 085 - 2080 705 

plan vrijblijvend gesprek!

Versturen

Het is onze passie om jou te laten schitteren!