Mogelijkheden waarin ik je kan aanvullen:

Operatoneel: Websites maken, Grafish Ontwerp
Tactisch: SEO + Automatisering
Strategisch: Business meedenkend
Commercieel: Verkoop

Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en vindt het heerlijk om mensen te leren kennen. Spreekt mijn profiel je aan om zakelijk eens verder te sparren? Neem contact met me op. 

Ik wens jou een stralende dag!

Kars Zijlstra

Creatieve denker

Een stukje geschiedenis en ervaring

Mijn naam is Kars Zijlstra. Ik ben de oprichter en eigenaar van Defero en de bedenker/ontwikkelaar van SMART online tools.

Van 2002 tot 2022 run ik Defero, wat in het Latijn "de boodschap overbrengen" betekent. Defero is een creatief bureau dat ondernemers en organisaties helpt met logo, huisstijl, drukwerk, websites en creatieve ideeën. 

Praktische creatieveling

Als creatieveling ben ik thuis in programma's als Illustrator, Indesign en Photoshop. Verder ben ik ervaren met Google Analytics, Search console, Mailchimp en tal van andere online platformen in zowel creatieve en financi¨´ële als ook in organisatorische zin.

Mijn persoonlijke leven

Ik ben gelukkig getrouwd met Geesje. Wij hebben 4 kinderen tussen de 12 en 18 jaar. Ik ben avontuurlijk ingesteld, houdt van klimmen, fietsen en outdoor. Met vrienden houdt ik van goede gesprekken, drink ik graag een speciaal biertje of een lekkere wijn. Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging en mag vanuit die visie zo nu en dan coachen en motiverend spreken.

Het is onze passie om jou te laten schitteren!