John Koe | Nederland Juli 2019

Over John Koe
John is een trainer van leiders en spreekt internationaal op conferenties, bijbelscholen en in kerken. Meer dan 25 jaar trainde en werkte hij voor de ondergrondse kerk in China.

John heeft een scherp profetisch inzicht over de tijd waarin we leven. Zijn onderwijs is nauwkeurig bijbels gefundeerd met directe relevante toepassingen. Het is zijn missie om naties te dicipelen en de eindtijd gelovigen in hun kracht te zetten om God's koninkrijk zichtbaar te maken op aarde. 

Van 4 tot en met 10 juli is John in Nederland en geeft hij diverse seminars. De onderwerpen zijn "God's Koninkrijk is zeer nabij" en "Hemelse economie in de eindtijd".

Daarnaast willen we John helpen aan nieuwe connecties met leiders in Nederland, Duitsland en België. Ken jij mensen die interesse hebben, laat het ons weten!

Van 4 t/m 10 juli 2019 komt john KOE 
naar Nederland

Hij zal in het engels spreken over deze topics:

"God's koninkrijk is zeer nabij"

De tijd verandert snel. De kerk zal met de tijd mee moeten gaan om de harten van miljarden mensen te kunnen bereiken. John vertelt hoe we op een nieuwe manier kerk kunnen zijn zodat we voorbereid zijn op de grote opwekking die komen gaat.

John heeft 25 jaar ervaring als trainer van leiders in de Chinese ondergrondse kerk en spreekt wereldwijd in kerken, op conferenties en op bijbelscholen.

Het is zijn missie om naties te dicipelen en de eindtijd gelovigen in hun kracht te zetten om God's koninkrijk zichtbaar te maken op aarde. 

2-daagse conferentie
Datum: 5 en 6 juli
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Omgeving Amersfoort
Eigen bijdrage: nog te bepalen
Geïnteresseerd? Laat het weten!

"Hemelse economie in de eindtijd"

Jezus zorgt voor Zijn bruid, ook in tijden van financiële turbulentie. Met aktuele inside informatie van hoog geplaatste ambtenaren en zakenmensen onderwijst John over wat er gebeurt achter de schermen van de financiële wereld. Vanuit de bijbel laat John zien hoe we ons in deze tijd mogen voorbereiden op de verschuiving van rijkdom,  het einde van het huidige geldsysteem en nieuwe koninkrijk systemen voor God's hemelse economie.

Kom en ontdek God's plan voor jou en hoe Hij jou wil helpen succesvol te zijn in de turbulente tijd die voor ons ligt.

Avond lezing 
Datum: 4 juli
Tijd: 19:30 - 21:30
Locatie: omgeving Amersfoort
Eigen bijdrage: nog te bepalen
Geïnteresseerd? Laat het weten!


1-daagse seminar
Datum: 8 juli
Tijd: 09:00 - 16:00
Locatie: Omgeving Amersfoort
Eigen bijdrage: nog te bepalen
Geïnteresseerd? Laat het weten!

Ja, ik ben Geinteresseerd!

LET OP! Dit is nog geen aanmelding, maar we horen graag of je geïnteresseerd bent om een lezing, seminar of conferentie bij te wonen.

Geef hiernaast je voorkeuren op zodat wij je binnenkort van meer informatie kunnen voorzien.  

Wil je graag sponsoren?
Mocht je dit evenement graag financieel willen sponsoren dan wordt dat erg gewaardeerd! Laat dat graag even weten in de comments. 

NB: Data en tijden zijn nu nog onder voorbehoud.

voorRegistratie

Ik ben geïnteresseerd in:
Kies een van de opties:
2-daagse Conferentie
1-daagse Seminar
Avondlezing
Conferentie + Avondlezing
Conferentie + Seminar
Conferentie + Avondlezing + Seminar
Avondlezing + Seminar
Versturen

“Go back and find out what happened at the Cross,” said God.

That’s exactly what he did. After years as a Christian and a minister of the Word, John Koe was transformed when he gained a fresh understanding of the infinite goodness of God, expressed through the Person and redemptive work of Jesus on the Cross. Since then, John has preached this simple yet profound message in nations across the globe.

In The Good God, he expounds in plain language this same message and how we can enjoy an exhilarating and intimate relationship with God because of what Jesus did.