grafische vormgeving voor een sterk coachings merk!

Een grafisch design passend bij jouw unieke doelgroep

✓ Bedrijfslogo ✓ Huisstijl ✓ Advertenties ✓ Reclamefolder ✓ Webdesign

      

       Heal your heart- mockup

Grafische vormgeving door ervaren grafische ontwerpers 

Als coach kun je bij Defero rekenen op een flink dosis ervaring voor jouw grafische vormgeving. We zullen samen met jou eerst scherp in kaart brengen wat je beoogde doel is en wie je wilt bereiken. Onze grafisch ontwerper werkt nauw samen met de online marketing zodat we heel goed het grafisch design kunnen afstemmen op jouw doelgroep.  Het ontwerp van de gekozen vormgeving zal worden uitgewerkt in alle uitingen die we voor jou maken.

Wat valt er onder grafisch design?

Grafisch desgin is een heel breed begrip. Van illustrator tot DTP-er van grafisch vormgever tot website ontwerper, allemaal verschillende werkwijze binnen het grafisch design. Waar we jou als coach o.a. goed mee kunnen helpen in de grafische vormgeving: 

  • Logo laten maken
  • Huisstijl
  • Advertenties
  • Reclamefolder
  • Webdesign

Een grafisch ontwerper die bij je past

Elke grafisch ontwerper heeft zijn eigen stijl. Het is belangrijk om een ontwerper te vinden die bij jou als persoon past. We hebben Tilly en Kars als grafische ontwerpers die veel ervaring hebben met het vormgeven van logo’s voor coaches in zeer uiteenlopende ontwerpen. Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van onze grafische mogelijkheden. Als we voor jou aan het werk gaan ontvang je altijd meerdere ontwerp voorstellen. Wij gaan ervoor om jou te laten schitteren. Start hier met de doelgroep check!

De voordelen van een grafisch vormgever

Grafische ontwerpen laten uitwerken door een ervaren grafisch ontwerper heeft als voordeel dat vormgevers weten op welke details ze moeten letten bij het ontwerpen.

Als je goedkoop een logo laat maken wordt er vaak niet nagedacht over hoe het logo een onderdeel uit gaat maken van een groter geheel. Door met onze ervaren grafische vormgevers te werken ontvang je een huisstijl document waarin precies staat hoe je met je logo, kleuren en lettertypen moet omgaan in de verschillende grafische ontwerpen. Zo blijft je huisstijl gewaarborgd en je uitstraling herkenbaar voor je doelgroep. Ontdek welke klant het beste bij jou past!

4 Stappenplan voor de vormgeving:

  • Creatieve Brainstorm; samen ontdekken wat jouw uniek maakt
  • Schets voorstel; samen de stijl van de grafische vormgeving bepalen
  • Ontwerp; ontwerp voorstellen met een correctie ronde
  • Uitvoering; verwerken van het grafisch design in diverse media

Hoelang is een vormgever bezig met de vormgeving?

Voordat we beginnen maken we samen een planning zodat we er zeker van zijn dat we die kunnen waar maken. In overleg wordt er een kalender gemaakt die aansluit op de wensen van de uitvoering en de kosten. Binnen dit kader is er ruimte voor snelle grafische vormgeving en ook voor langere trajecten. Vaak is het zo dat we gefaseerd een opdracht uitwerken van logo laten maken en huisstijl ontwerp naar webdesign en vervolgens de e-mail marketing en advertenties. Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak om je ideeën te bespreken. Het eerste gesprek is puur ter kennismaking  en aftasten van wie er tegenover je zit.

Maak kans op een gratis coaching website t.w.v. 495 euro!

Win door onze enquête over emailmarketing in te vullen!

Het is onze passie om jou te laten schitteren!

Volg ons ook op social media

© Defero 2019 - Webdesign: Defero
Privacy statement