Logo laten maken voor
je coaching praktijk

Laat een bedrijfslogo maken met betekenis!

Pagespeedinsight
Website YouleaseSupport

logo laten maken

Woordmerk & beeldmerk

Als je een logo laat maken bestaat die uit 2 onderdelen. Een logo als woordmerk en een logo als beeldmerk. Het woordmerk vertelt vaak iets over wat het bedrijf doet. Het beeldmerk zorgt voor gevoel en herkenning. Samen vormen ze jouw bedrijfslogo

voordat je start met een logo

Wat is belangrijk voor je logo?

Als je net zo enthousiast bent als mij dan wil je misschien wel gelijk starten met het laten maken van een logo voor je bedrijf, maar sla zeker de onderstaande stappen niet over! 

Doelgroep in kaart brengen

Door je doelgroep te definieren weet je hoe je ze het beste kunt aanspreken en wat hun behoefte is. Dit kun je heel goed verwerken in het ontwerp van je woordmerk en beeldmerk van het bedrijfslogo.

Huisstijl ontwerp

Je logo vormt een onderdeel van je huisstijl. Ook hier geldt dat kleurgebruik en typografie zeer bepalend zijn voor de sfeer van je uitstraling. De uitstraling bepaald sterk welke doelgroep je aantrekt, dus houdt hierbij rekening in het logo onwerp

Veelgestelde vragen over logo laten maken

Wordt het logo mijn eigendom?

JA! Elk bedrijfslogo dat wij ontwerpen maken we in opdracht van de klant. Jij als klant betaalt daarvoor en daar horen ook de eigendomsrechten bij.

LET OP! Dit is vaak niet het geval. Er zijn grafische vormgeving bedrijven die je zo willen binden. 

Krijg ik ook de logo bronbestanden?

JA! Je krijgt van ons een map met daarin verschillende formaten logo bestanden in verschillende bestands types. Ook het .eps of .ai bestand hoort daarbij wat je kunt gebruiken om je logo bijvoorbeeld op een auto of kleding te zetten.

Krijg ik ook een logo en huisstijl blad?

JA! Elk logo dat wij maken wordt aan jou opgelevert met een overzichtelijk huisstijl blad waarop ook kleuren en lettertypes duidelijk in vermeld staan zodat je dit ook kunt delen met andere grafische ontwerpers.

Kan ik mijn logo ook op grootformaat gebruiken?

JA! Omdat we je logo ontwerpen in Adobe illustrator kun je het bestand tot elk formaat oprekken zonder dat je kwaliteits verlies hebt. Zo blijft jouw bedrijfslogo altijd super strak zichtbaar. 

Kan ik mijn logo laten door ontwikkelen?

JA! Ook als je al eerder een logo hebt laten maken kunnen wij je helpen bij een restyle van je logo die past binnen jouw marketing strategie.

Kan ik mijn logo zowel offline en online gebruiken?

JA! Omdat we jouw logo in Adobe Illustrator maken kunnen we het opslaan als logo dat zowel geschikt is voor online als offline vertoningen.

Maak kans op een gratis coaching website t.w.v. 495 euro!

Win door onze enquête over emailmarketing in te vullen!

Het is onze passie om jou te laten schitteren!

Volg ons ook op social media

© Defero 2019 - Webdesign: Defero
Privacy statement