Uitgelichte cases

Projecten waar we trots op zijn

Trots op de ruim 400 websites die we gemaakt hebben. 
Bekijk een kleine greep uit ons portfolio. Geen onpersoonlijke templates maar maar voor elk bedrijf een passende en overtuigende uitstraling.

Heal your heart- mockup

Heal Your Heart

Webdesign - Marketing

Bij het zien van deze website wordt je al helemaal vrolijk. Een webdesign die wij op maat hebben gemaakt en perfect bij de onderneming Heal your Heart past. Ook beschikt de website van SEO-optimalisatie. Heal Your Heart scoort hierdoor erg hoog in Google.

Natuurkind Coaching

Webdesign - Marketing - Grafisch design

De website van Natuurkind straalt veel rust uit. Bij de vormgeving is daar goed over nagedacht. Super gaaf om zo’n mooie huisstijl te mogen ontwerpen en realiseren. Een website waar bezoekers geen genoeg van kunnen krijgen!

Medair Nederland

Marketing - Grafisch design

Defero werkt reeds 8 jaar nauw samen met Medair Nederland en Medair International HQ voor o.a. het begeleiden van drukwerk trajecten. Defero heeft de eerste huistijl voor Medair Nederland ontwikkeld, dit is later door HQ uniform gemaakt.

Veolia Water

Marketing - Grafisch DESIGN

Defero mocht voor Veolia Water de campagne vormgeven voor de aqua vakbeurs in Gorichem. Wij hebben de volledige begeleiding en ontwerp van o.a. promotiematreiaal, posters, visitekaartjes, standmateriaal, beachvlaggen, opblaas baar logo van 3 x 3 meter.

Voorbeeld van een professionele website voor Pakkend Passend Onderwijs

Pakkend passend onderwijs

Webdesign - Marketing

Een pakkende en passende website voor Pakkend en Passend Onderwijs. De website bevat veel kleur, maar toch is het niet te druk en trekt het juist de aandacht. Het eindresultaat bestaat uit kleurrijke beelden en diverse, mooie lettertypes. 

Horeca Coaches

Webdesign - Grafisch Design

Bij de vormgeving is er bewust voor gekozen om de website in het zwart-wit te ontwerpen. Zwart straalt kracht, veiligheid, zekerheid uit en mensen voelen zich op hun gemak bij zwart. Wit zorgt voor de verfrissende, rustige en schone uitstraling.

Goedkope en professionele website voor Colour 2 You

Colour 2 You

Webdesign

In kleuren zit kracht wat terug te zien is in de website. Bij de vormgeving van de website is er veel kleur gebruikt. Hierdoor is straalt de website zekerheid, kracht en energie uit. Door de combinatie van het kleurgebruik onderscheidt Colour 2 You zich tegenover andere.

koffie thee en koffiemachines die doneren aan het goede doel

Enjoy and Give

Webdesign - Webshop en SEO

Voor Enjoy and Give mocht Defere een logo en huisstijl ontwikkelen samen met een nieuwe website. Deze website met webshop biedt koffie, thee en koffiemachines aan met een 10% donatie aan het goede doel. 

Lees verder vor een unieke koffiemachine actie van Nivona Caferomatica volautomaten.

Voorbeeld van een professionele website voor HM Financial Coaching uit Soest

HM Financial Coaching

Webdesign - Marketing - Grafisch design

Met een strak logo en een op maat gemaakte website is HM Financial coaching er klaar voor om online te gaan! Door de huisstijl en het logo wordt de look and feel van de website bepaald. De bijzondere huisstijl en het strakke logo geeft het de bezoeker een vertrouwd gevoel.

Pongers Almelo

Marketing - Grafisch design

Defero deed in samen werking met Flying Penguins een herpositionering bij de doostart van het sloop bedrijf Pongers uit Rijssen. Er is gekozen voor een een frisse aanpak met als pay-off; BAANBREKENDE RUIMTEMAKERS.

Jouw website wordt direct gevonden in Google

Efficiency Partners Rotterdam

Webdesign - Marketing - Grafisch design

Efficiency partners, een expert in DISC en effectief werken. De SEO is ook ingericht op het DISC model. Naast de mooie vormgeving is de website zo geschreven en ingedeeld voor de beste SEO. Een website die hoog scoort in Google!

Baltussen konservenfabriek B.V.

Marketing - Grafisch design

Baltussen Konservenfabriek B.V. is in 1868 opgericht en is daarmee de oudste nog bestaande conservenfabriek in Nederland. In 1998 is het bedrijf verzelfstandigd, na eerst onderdeel te zijn geweest van Suikerunie.

Adventure Freedom 

Webdesign - Marketing

Sportieve activiteiten en natuurbeleving dragen er aan bij dat iedereen afstand kan nemen van de dagelijkse realiteit. Een prachtige huisstijl met bijpassende website sluiten hier perfect bij aan. 

Voorbeeld van een professionele website voor Logopedie Voorthuizen

Logopedie Voorthuizen

Webdesign - Marketing

Wanneer de bezoeker op de website komt, komt de betrokkenheid gelijk naar voren. Dit geeft een rustgevend gevoel voor de bezoeker. Ook is het te zien dat de website deskundig is opgebouwd. De website heeft een overzichtelijke en vriendelijke uitstraling.

Webdesign bureau Web Made Easy maakt ontwerp voor Interaction 4 harmony

Interaction 4 Harmony

Webdesign - Marketing

Interaction 4 Harmony is een specialist op het gebied van coaching. Het doel is een verbinding versterken in relaties door effectieve communicatie tussen kinderen en opvoeders. Over effectieve communticatie gesproken, op de website weet Ineteraction 4 Harmony ook goed naar de doelgroep te communiceren.

Webdesign bureau Web Made Easy maakt ontwerp voor PMA BV

Project Management Advies bureau

Webdesign - Marketing

Projectmanagement is het werk van projectleiders en omvat doorgaans verscheidene deelprojecten met bijbehorende teams en teamleiders. In een oogopslag is te zien, waar de informatie is te vinden. Erg handig voor de bezoeker! 

Muziekgenoot

Webdesign - Grafisch design

Muziekgenoot Henrike Sijrier helpt mensen met beperkingen, ziekte en ouderdom om weer glans in hun leven te krijgen met behulp van muziektherapie. Gaaf om een huisstijl en website te mogen ontwerpen, en een uitdaging om de juiste look en feel in de website te creëren.

Sons

Webdesign - Marketing - Grafisch design

Sons is er voor jou als jij graag met andere christelijke mannen op wilt trekken en de overvloed van Gods genade in je leven wilt zien. Alle informatie is op de website te vinden en ruimtelijk vormgegeven. Makkelijk aanmelden en bezoekers informeren.

World of Connection

Webdesign - Grafisch design

WoC stelt zich tot doel aandacht te vragen en bij te dragen aan de bewustwording, de noodzaak van verbondenheid, verbinding en hoe dit kan bijdragen aan een meer hoopvolle samenleving. Een website en huisstijl die kunnen deze boodschap goed ondersteunen.

Tess Wilmont Ruitercoach

Webdesign - Grafisch design

Tess Wilmont wil je laten zien, voelen en ervaren dat jij en je paard angst, onzekerheid en communicatieproblemen samen kunnen overwinnen. De donkere kleur groen versterkt de roze kleur en is in de hele huisstijl terug te zien.

Gebruiks- en mobielvriendelijke website voor Oude Dag Service

Oude dag service

Webdesign

Oude Dag Service helpt! Zij bieden aan senioren op maat gesneden diensten die ervoor zorgen dat een oude dag weer een gouden dag wordt. Op de website zie je hoe de ouderen in het zonnetje worden gezet.

Het is onze passie om jou te laten schitteren!

Volg ons ook op social media