snel goedkoop een professionele website laten maken
Wil jij ook een goedkope professionele website laten maken?

ZOEKRESULTATEN

Wat wordt er bedoeld met het begrip 'zoekresultaten' op jouw website?

Geen zorgen meer over je website, alles wordt geregeld als je een website laat maken

De resultaten die je krijgt nadat je in een zoekbalk een zoekwoord intikt.

Google bedrijfspagina en SEO?

Begrippenlijst | Zoekresultaten

Zoekresultaten zijn de resultaten die je krijgt nadat je in een zoekbalk een zoekwoord intikt.

Sommige websites zijn voor het vinden van zoekresultaten. Dat zijn de zogeheten zoekmachines zoals Google. Ook kan je zoekresultaten krijgen in de zoekbalk die vele andere websites aanbieden. De zoekresultaten kunnen jou helpen te vinden wat je zoekt.

Soorten zoekresultaten

Er zijn twee soorten zoekresultaten: Organische zoekresultaten en betaalde zoekresultaten. Betaalde zoekresultaten staan hoger dan organische resultaten. Het nadeel van betaalde zoekresultaten is dat je ervoor moet betalen. Organische zoekresultaten zijn de resultaten waarvoor niet betaald is. Om hoog te komen met organische zoekresultaten is het belangrijk om een goede SEO te hebben. Om hoog te komen met betaalde zoekresultaten is het belangrijk om een goede SEA te hebben.

Hoe krijg ik zoekresultaten

Om zoekresultaten te krijgen klik je op de zoekbalk. Dit is de balk waar je anders een webadres zou intikken of een balkje met een vergrootglas.

Typ in de balk jouw vraag of een kernwoord waar je naar op zoek bent. Klik dan op verder / zoek of druk op enter. Je krijgt nu de resultaten te zien. De zoekresultaten worden meestal met een blauwe kop aangegeven. Klik op het zoekresultaat dat je verder wilt bekijken.

Terug naar begrippenlijst

Interessante artikelen

De 14 dont's bij SEO

Iedereen zegt iets anders op het gebied van SEO. Maar wat vorig jaar nog werkte is vandaag de dag onbruikbaar. En sommige technieken hebben nooit gewerkt.

Meer lezen

Ben jij klaar voor Google Rankbrain?

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine op het web in Nederland. Daarom is het zo belangrijk om gevonden te worden in Google en mee te gaan met de ontwikkelingen die Google ondergaat. De toekomst van Google is Rankbrain. Maar wat is het?..

Meer lezen

Hoe doe je content marketing goed?

Steeds meer bedrijven doen aan content marketing. Ze plaatsen interessante content op hun website en promoten dat op social media. Op deze manier krijgen ze meer bezoekers op hun websites die ook terugkomen...

Meer lezen

4 Facebook tips die jou kunnen helpen

We hebben het al een keer gehad over hoe je meer klanten kunt krijgen door social media. Daar hebben we het kort gehad over facebook. Maar Facebook kan nog meer. Daarom wil ik het met jou hebben over Facebook, wat je er mee kunt en hoe het jouw bedrijf kan helpen.

Meer lezen

De ultieme e-mail marketing strategie

Het is goedkoper om een bestaande klant nogmaals te laten bestellen, dan een nieuwe klant te werven. Hierbij hoef je slechts voor 2 dingen te zorgen...

Meer lezen

5 Twitter tips die jou kunnen helpen

Met 2,6 miljoen gebruikers in Nederland waarvan 900.000 dagelijks twittert is het een van de meest gebruikte social media. Maar hoe kunnen die korte berichten je helpen om jouw bedrijf te promoten?

Meer lezen

Satelliet websites. Must have of een grote don't?

Misschien heb je er zelf al een. Een satelliet website. Maar is dat wel handig? Om deze vraag te beantwoorden ga ik het deze keer met jou hebben over wanneer het wel en wanneer het niet handig is om een extra website te beginnen.

Meer lezen

Jouw marketingbudget op de juiste manier inzetten

Hoe kan je jouw marketingbudget nou het beste in zetten? Het is soms lastig kiezen, met zoveel kanalen waar je jouw geld aan uit kunt geven. Wat is het belangrijkst, en wat verdient het om continu te worden voorzien van geld?

Meer lezen

Jouw marketing automatiseren

Automatisering kan van groot belang zijn voor jouw onderneming. Veel saaie en terugkomende taken kan je gemakkelijk automatiseren. Dit scheelt vaak een hoop tijd, en mogelijk geld...

Meer lezen

Het is onze passie om jou te laten schitteren!

Volg ons ook op social media